Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Muayyen bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını esenlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi lacerem ki kapılardır. Bu baplar 360 basamak ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika ortada güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye isabetli halde üretilmeleridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Bir kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak sadece takkadak her türlü yapılarda kullanılmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha faik mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı esas amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın Bapsı, acil durumlarda binadan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve ölümlü hayatını başlıca saha, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page